Batterier

Hvor finder man gode batterier til en god pris?

Vi har gjort det nemt for dig. Det har vi gjort ved at samle vores artikler om batterier her til dig. Det smarte ved dette er at vi nævner nogle af de bedste steder at købe batterier til dit kamera. Men en anden fordel er at du også her kan få indblik i hvem der sælger batterier og så har du mulighed for at tjekke de forskellige hjemmesider. Nogengange kan det være svært at finde det batteri man skal bruge. De sider vi har nævnt er nogle som går op i at gøre det nemt for deres brugere at finde det rigtige. Noget af det vigtigste når man har et kamera, er at man ikke mangler batterier til det. Det er altså altid godt at have et ekstra batteri med i tasken, så du aldrig løber tør for strøm når du er ud på opgave.

Det kan være svært at finde ud af hvilket batteri der passer til sit kamera. Når du skal ud og have et batteri til dit kamera, så er det vigtigt at du har styr på hvilket kamera mærke og model du har. Får at finde et betteri til dit kamera vil du typisk kunne søge efter et passende batteri ud fra kameramodellen. Du kan dog også finde ud at hvilken type batteri dit nuværende er. Hvis du har spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at skrive til os. 

Når du skal købe et nyt batteri kan du enten gå efter et orginalt batteri, men du kan også nemt finde fine og gode alternative batterier. De orignale batterier er typisk meget dyre end uoriginale batterier. Udover prisen er forskellen på uorignale og originale batterier er typisk kapaciteten. Det vil sige hvor mange ampere batterierne har og dermed hvor meget strøm der er på batterierne (hvor lang tid der går før batterier løber tør for strøm). Et uoriginalt batteri vil altså typisk ikke kunne bruges i ligeså lang tid som et originalt, men der er umiddelbart ikke den store forskel.

Hvor anbefaler vi at købe batterier?

Vi anbefaler at du køber dine batterier på en troværdig hjemmeside såsom wupti.com eller batteribyen.dk. Batteribyen har f.eks. 12 måneders garanti på deres produkter, hvilket kan være en fordel hvis du køber batterier. Du kan også gå ned i hos din lokale fotoforhandler og få hjælp til at finde det korrekte batteri. Batterierne hos Batteribyen.dk er god kvalitet og så har de et stort udvalg af forskellige batterier. På Batteribyens hjemmeside er det super nemt at finde det batteri du søger og her kan du finde Batteribyens udvalg.

En anden hjemmeside hvor det er super nemt at finde batterier til dit kamera er BatteryStore. De har ligesom Batteribyen et bredt sortiment inden for batterier og opladere. BatteriStore gør det nemt at søge batteriet ud fra kameramodellerne! Find BatteryStore udvalget her.