Nu er Canon ude med et nyt spejlreflekskamera 250D i begynder klassen. Dette kamera er Canons letteste, men også verdens letteste kamera og har bevægelig skærm. Den bevægelige skærm gær det muligt at optage billeder og videoer fra selv de sværeste vinkler og endda skyde selfies. Kameraet er ersatningen for forgængeren 200D og der er selvfølgelig blevet forbedret. Det er nemt at forbinde kameraet med en smartenhed og dele billederne vis Bluetooth og WiFi.

Den optiske søger har ni fokuspunkter, som du frit kan vælge mellem – men i Live-View får du 3975 fokuspunkter. Autofokushastigheden er en af de ting der er blevet forbedret fra 200D til 250D. Derudover så kan kameraet automatisk genkende øjne og ligge et skarp fokus i øjet på et portræt billede. Kameraet tager flotte billeder i høj opløsning og så kan kameraet optage video og time-lapse i 4K kvalitet. Kameraets chip er ny og af APS-C typen, hvilket betyder flere detaljer, bedre kvalitet og bedre billeder i svagt lys.

Kameraet kan guide til til de perfekte indstillinger ved hjælp af Guided UI og Creative Assist. Du kan med dette kamera blive guided til hvilken effekt en anden indstilling vil have på billedet – altså hvad der sker når du justere til anden indstilling. Disse guides gør det nemmere for begyndere at lære og forstå indstillingernes effekter og funktioner.

Canon 250D kommer i butikkerne d. 25. april og har en vejledende udsalgspris på 4300 kr.